top of page

Neiti Raunion tarina

Elämäni ensimmäiset seitsemän vuotta söin lähes pelkkiä riisimuroja, kunnes uskaltauduin laajentamaan makumaailmaani Kellogg's Corn flakeseihin.


Ravintolassa söin pitkään pelkkiä ranskalaisia ja jälkiruuaksi säilykeananasta kermavaahdolla. Tasokkaan paikan merkkinä pidin keittiöstä löytyvää herkkuani – säilykepersikkaa kermavaahdolla.

Riisimuroista ja säilykepersikasta on kuljettu pitkä matka. Myös monta tarinaa mahtuu matkan varrelle. Olen tehnyt pitkän uran ravintola-alalla ja tänä päivänä minulla on ilo ja kunnia edustaa rakasta kotikaupunkiani Turkua Food Ambassadorina eli Visit Turun nimeämänä ruoka- ja juomakulttuurilähettiläänä.

Intohimoni ja inspiraationi ammennan upean Turun lähes 800-vuotisesta historiasta, sen arkkitehtuurista ja historiallisista  henkilöistä.

Minut valittiin vuonna 2017 Vuoden positiivisimmaksi turkulaiseksi.
Positiivarit ry:n raati perusteli tärkeimpiä kriteereitä valintaansa:


”Raunion innostunut ja avoin asenne omaan ammattiinsa, ympäröivään maailmaan ja toisiin ihmisiin. Positiivareiden kriteerien mukaan positiiviset henkilöt auttavat muita onnistumaan, ovat innostuneita, palveluhenkisiä sekä pitkäjänteisiä. Tanja Rauniossa nämä ominaisuudet toteutuvat enemmän kuin hyvin.”
 

bottom of page